Migros Salla Kazan'da Ramazan 2017 Fırsatları sizleri bekliyor

Migros tarafından hazırlanan mobil uygulamasında Salla Kazan fırsatı 2017 yılının Ramazan ayı içi sizleri bekliyor. Sizde bu fırsatları kaçırmayın, uygulamayı indirip şansınızı deneyin.

Migros'un Turkcell tarafından geliştirilen mobil uygulamasındaki Salla Kazan mantığını örnek alarak hazırladığı Migros Salla Kazan uygulamasında büyük fırsat sizi bekliyor. Hazırlanan yeni kampanya kapsamında uygulamayı kullanan tüketicilere Ramazan ayı boyunca büyük fırsatlar sunulacağı açıklandı.


Uygulamayı cep telefonuna yeni indiren yada mevcut olarak kullanan herkesin faydalanabileceği bu kampanya kapsamında, tüketicilere her yeni günde bir armağan sunulacak.


Migros Mobil uygulaması kapsamında tüketiciler cep telefonlarını sallayarak belirli oranlarda ürün indiriminin sahibi olabilecekken, dilerlerse Migros mağazalarını ziyaret ederek bu ürünü o belirtilen orandaki indirimle satın alabilecek. Üstelik tüketiciler %100 indirim fırsatına da erişebilecekken, bu ürünlerinde herhangi bir ücret ödemeden sahibi olabilecek.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?


Migros Mobil uygulamasını iOS yada Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarınıza yükleyin. Daha sonrasında Money Club Kart ile giriş yaparak yada Money Club kartınız yoksa kayıt olarak kampanyadan kolayca ve ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Whatsapp