Microsoft, WinHEC 2016 Ayrıntılarını Açıkladı

Microsoft, Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenecek olan WinHEC 2016 Konferansının detaylarını paylaştı.

Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, Çin'in Shenzhen kentinde 8 Aralık tarihinde düzenlenecek olan WinHEC 2016 Konferansının dair detayların açıklandığı bir blog yazısını Windows Blog üzerinde paylaştı.  

WinHEC 2016 etkinliğine Microsoft'un Windows ve Cihazlar Grubu, yürütme başkan yardımcısı Terry Meyerson da dahil Hololens'in teknik görevlisi ve geliştiricisi Alex Kipman ve Microsoft'un Windows Donanım Mühendisliği Topluluğu katılacak.

Bu yılki etkinlik, Microsoft'un donanım ekosistemi vizyonu dahilinde Mixed Reality'de (artırılmış ve sanal gerçeklik) yenilikler, oyun ve Windows 10 Creators Update'in desteklediği diğer iş fırsatları hakkında konuşmalar ve sunumlardan oluşacak.

Katılımcılar, Windows 10'un sonraki sürümleri ve bunların yeni yetenekleri ile yapılacak yeni cihazlar hakkında önemli bilgiler edinebilecek. 

Microsoft son yıllarda sunduğu güçlü performanslı ürünleri ile donanım sektöründe öncü rolünü devam ettiriyor. Son olarak Surface Studio hepsi birarada bilgisayarını sunarak da yeni bir ekol başlattı. Microsoft'un ayrıca, Windows 10'un Holografik platformunun ayrıntılarını sunması bekleniyor ve bu platformun 2017 yılının ortasında veya sonunda çeşitli fiyat gruplarında VR ve AR setleri ile pazarda yerini alması bekleniyor. Son olarak, Microsoft'un, Amazon Echo gibi bir cihazın temelini oluşturmaya çalıştığı ve bunun da mutfak veya oturma odalarına özgü bir donanıma donanım olarak karşımıza çıkabileceği düşünülüyor.

WinHEC açılış oturumu, 8 Aralık Perşembe günü sabah 9: 30'da Shenzhen, Çin'de (Pasifik saati ile 7 Aralık Çarşamba saat 17: 30'da) başlayacak. Etkinlikle ilgili daha fazla ayrıntı ve oturumların nasıl izlenebileceği Windows Blog üzerinden paylaşılacak. 

Whatsapp