Microsoft, Windows 10 Mobile Yapı 14356.1000 Güncellemesini Yayınladı

Microsoft, Windows Insider Hızlı Halka için yeni bir insider sürümü daha yayınladı.

Microsoft,  Windows 10 Mobile için geliştirme çalışmalarını Windows Insider programı çerçevesinde yayınlanan ön izleme sürümleri ile sürdürüyor. Şirket bugün Windows Insider Hızlı Halka için Windows 10 Mobile Yapı 14356.1000 sürümünü kullanıcılara sundu. 

Microsoft,  son olarak Yapı 14342.1004 sürümünü yayınlamış, fakat bu güncelleme ile herhangi  bir değişiklik listesi paylaşılmamıştı. Bugün yayınlanan Windows 10 Mobile Yapı 14356 sürümü ise geçtiğimiz hafta pc için Windows Insider kullanıcılarına sunulan sürümleri aynı yapıya sahip ve genel olarak Cortana için küçük bir kaç yenilik dışında performans iyileştirmeleri ile hata gidermeleri içeriyor. 

Windows 10 Mobile Yapı 14356 sürümü ile 30'dan fazla hata giderilirken, bu hatalar genel olarak günlük hayatta kullanımı etkilenmeyen fakat telefonun performansına etki eden hatalar olarak öne çıkıyor Bu hata gidermeleri ile batarya performansı da olumlu yönde etkilenirken, aynı zamanda kullanıcı deneyimini geliştiren bazı küçük ara yüz değişiklikleri de yapılmış. 

Microsoft'un Windows Insider ekibi liderliği dün ek değiştirmiş ve İşletim Sistemleri Grubu Başkan Yardımcısı Gabriel Aul görevini Dona Sarkar'a bırakmıştı. Yeni görevinin ilk gününde yeni bir yapı için düğmeye basan Dona Sarkar,  Windows işletim sisteminin en sevilen özelliklerinin altındaki imzanın da sahibi. 

Dona Sarkar,  Windows Blog üzerindeki Yapı 14356 sürümü duyuru yazısında batarya performansı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ve şu anda daha fazlası için de çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Temmuz ayında kullanıcılara sunulması planlanan Windows 10 Mobile Anniversary Update için önümüzdeki günlerde, hata düzeltmeleri için yeni güncellrmeler gelmeye devam edecek gibi görünüyor. 

Whatsapp