Microsoft, Windows 10 Mobile için Yeni Bir Toplu Güncelleştirme Hazırlığında

Mart ayında Windows 10 Mobile güncellemesini yayınlayan Microsoft, toplu güncelleştirmelerle sistem kararlılığını artırmayı amaçlıyor.

Microsoft,  uzun bekleyişin ardından ilk nesil Lumia sahipleri için güncellemenin verilmemesi nedeni ile hayal kırıklığı olan Windows 10 Mobile güncellemesini Mart ayı itibari ile yayınlamıştı. Bir taraftan Windows Insider programı çerçevesinde kullanıcıların da katılımıyla bir sonraki büyük Windows 10 Mobile güncellemesi Windows 10 Mobile Anniversary Update için çalışan Microsoft,  bir taraftan da yayınladığı toplu güncelleştirmelerle Windows 10 Mobile Yapı 10586 sürümünü daha güvenli ve kararlı hale getiriyor. 

Son olarak 10 Mayıs tarihinde Windows 10 Mobile Yapı 10586.318 sürümünü toplu güncelleştirme olarak yayınlayan Microsoft,  bugün ortaya çıkan bilgilere göre Windows 10 Mobile Yapı 10586.338 sürümünü test ediyor. 

Buildfeed üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre 17 Mayıs tarihinde tamamlanan Windows 10 Mobile Yapı 10586.338 sürümü,  Windows 10 Mobile cihazlardan için bir sonraki toplu güncelleştirme adayı olarak test ediliyor. 

Bilindiği üzere Microsoft,  aylık toplu güncelleştirmelerle kullanıcılara yeni özellikler sunmuyor. Bunun yerine kararlılık, performans ve güvenlik geliştirmeleri sağlayan Microsoft,  yeni özellikleri ise Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 14xxx sürümleri altında test ediyor. Redstone kod adı altında geliştirilen Windows 10 Mobile Anniversary Update'in yeni özellikler, kullanıcı deneyimini geliştiren ara yüz değişiklikleri ve Microsoft Edge geliştirmeleri ile birlikte 29 Temmuz tarihinde Windows 10 Mobile ile çalışan tüm cihazlar için yayınlanması bekleniyor. 

Whatsapp