Microsoft, Windows 10 Creators Güncellemesi için Resmi Tarihi Açıkladı

Microsoft, Windows 10 Creators Update güncellemesinin yayınlanma tarihini resmi olarak duyurdu. Buna göre uyumlu cihazlar ve tüm Windows 10 bilgisayarlar, 11 Nisan'da Creators güncellemesine kavuşacak.

Microsoft, bugün Windows 10 Creators Update'in 11 Nisan'da tüm kullanıcılar için sunulacağını resmi olarak doğruladı. Hepimizin bildiği üzere, Windows 10 Creators güncellemesi, tüm Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz bir yükseltme olarak sunulacak. 

Microsoft'un resmi boyunda Yusuf Mehdi imzası ile Windows 10 Creators güncellemesi hakkında yayınlanan açıklamada şu noktalar dikkat çekti: 

Creators Güncellenmesi, yaratıcılığınızı hareketlendirerek açığa çıkartacak ve herkese 3D ve mixed gerçeklik kazandıracak, her oyuncunun bir yayıncı olmasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Windows 10 Creators güncellemesi, yaratıcılığın ötesinde, Microsoft Edge'e yeni özellikler, ilave güvenlik özellikleri ile gizlilik araçları ve çok daha fazlasını getiriyor.

Windows 10 Creators güncellemesine şu anda da üç farklı yolla sahip olabilirsiniz: Güncelleştirme Yardımcısı'ndan kullanarak, Windows Insider programına katılarak veya ISO dosyasını kullanarak temiz yükleme ile Windows 10 Creators güncellemesini bilgisayar ve tabletlerinize yükleyebilirsiniz. 

Yeni bir başlangıç yapmak isterseniz bir ISO dosyası ile yükleme muhtemelen daha iyi bir seçenektir, ancak PC'nizin ayarlarını ve diğer şeyleri değiştirmek istemiyorsanız, Güncelleştirme Yardımcısı'nı kullanarak yüklemek de ideal bir seçim olacaktır. 

Herkes için 3D ve Mixed Gerçeklik Sağlama


 

Windows 10 Creators Güncellemesindeki yeni Paint 3D uygulamasıyla, sıfırdan 3D nesneler oluşturmak, renkleri kolayca değiştirmek, dokuları vurgulamak veya bir 2D resmi 3D sanat eserine dönüştürmek oldukça basit. 

Beam'le Gerçek Zamanlı Olarak İzleyin, Katılın, Sohbet Edin ve Etkileşim Kurun


 Windows 10 Creators güncellemesi işletim sistemine yerleşik oyun yayını yeteneği kazandırıyor. Şimdi Oyun Çubuğunu kullanarak zahmetsizce yayın yapabilirsiniz: Windows + G'ye basın, Yayın'ı tıklayın ve Ek oturumlara gerek duymaksızın yeni yayın akışı başlatın.

Microsoft Edge, Daha İyi Tarama ve Eğlence ile Daha Hızlı ve Daha Güvenli


 Kolay erişim için sekmelerinizi bir kenara koyun; Microsoft Edge, Windows Store uygulama mağazasındaki kitaplar için varsayılan okuyucu olarak geliyor. 

Ek Güvenlik ve Gizlilik Koruması


 

Windows 10 Creators güncellemesi ile gelen yeni Windows Defender Security Center gösterge paneli, cihazınız güvenliğini, sağlığını ve çevrimiçi güvenliğini görmenize olanak sağlar.

Whatsapp