Microsoft, Surface Pro 4'ün Kanada Fiyatında İndirim Yaptı

Microsoft'un güçlü tablet modelleri Surface Pro 4 için resmi fiyat indirimi geldi.

Redmond merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, mobil pazarda Windows Phone ve Windows 10 Mobile işletim sistemleri ile akıllı telefonlarda aradığı başarıyı bulamadı. Fakat ilk olarak 2012 yılında piyasaya sunulan ve büyük ilgi gören Surface tablet serisi ise deyim yerindeyse piyasanın tozunu atıyor. 

Microsoft, son olarak geçtiğimiz yıl yaptığı tanıtımda Surface Pro 4 serisini tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Satışa sunulması ile birlikte şirketin en karlı iş kollarından biri haline gelen Surface Pro tabletler, aradan 1.5 yıla yakın zaman geçmesine rağmen hala daha güncelliğini ve popülaritesini koruyor. Zaman zaman bazı kampanyalar yapılsa fiyatı sabit tutulan Surface Pro 4 için nihayet resmi indirim haberi geldi.

Microsoft, Kanada için Surface Pro 4 tabletlerinden fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı. Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre Kanada fiyatı 1949 Kanada Dolarından (CAD) (1489$) başlayan Microsoft Surface Pro 4'ün fiyatı 1.599 Kanada Dolarına (1220$) indirildi.  

Microsoft'un fiyat indiriminin ardından Best Buy Kanada da cazip bir kampanyaya imza attı. Buna göre Microsoft Surface Pro 4 tablet müşterilerine 249$ değerinde Bose SoundLink Mini II hoparlör Best Buy Kanada tarafından hediye ediliyor. Bu fiyatların 29 Eylül tarihi itibariyle geçerli olduğunu fakat ne zaman kadar geçerli olduğuyla ilgili bir açıklama yapılmadığını hatırlatalım. 

Whatsapp