Microsoft, Solitaire'yi Android ve iOS platformlarında sundu

Microsoft Solitaire Collection, hem Android hem de iOS platformlarında yerini aldı.

Akıllı telefon ve tabletler yükselmeden önce PC segmenti ilgi görürken, Windows platformunda işletim sistemi üzerinde gelen Solitaire adındaki iskambil kağıtlarından oynanan oyun hayatımızda oldukça önemli bir yere sahip oldu. Yaşı çok genç olmayan sayısız teknoloji meraklısı zaman geçirmek için bu oyunu oynamıştı.

Microsoft şimdi de Solitaire kart oyunlarını iki popüler mobil platform olan Android ve iOS için sundu. Solitaire Collection içerisinde Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid ve Tripeaks oyunları yer alıyor.

Ayrıca Microsoft, bu oyunu çok daha profesyonel oynamak isteyn kullanıcılar için de Xbox Live entegrasyonunu oyuna dahil etmiş. Xbox One Live hesabı ya da Microsoft hesabı üzerinden giriş yapılarak Xbox Live başarımları ve oyun skoru listesine ulaşılabiliyor.

Xbox Live entegrasyonu ile oyun arkadaşlarla da oynanabilmekte. Ayrıca veriler bulut üzerinde saklandığından, farklı iPhone, iPad ya da Android cihaz üzerinden oyun oynanabiliyor.

Oyunda reklamlar bulunuyor ve Microsoft, sadece ilk aya mahsus olmak üzere bu reklamları kaldırıyor ve böylece aylık 1.99$ değerinde Premium Edition olarak, reklamsız bir şekilde oyunları oynama fırsatı sunuluyor.

Microsoft'un bu kart oyununu indirip oynamak isteyen iOS platformu kullanıcıları oyunun iTunes sayfasına BURADAN, Android platformu kullanıcıları da oyunun Google Play Store sayfasına BURADAN ulaşabilir.

Whatsapp