Microsoft, Redstone 2 için Yapı 14901 Sürümünü Bu Hafta Yayınlayabilir

Windows 10 Anniversary Update güncellemesini başlatan Microsoft, şimdi de Redstone 2 için ilk ön izlemeyi yayınlamaya hazırlanıyor.

Microsoft,  geçtiğimiz hafta Windows 10 platformu için ikinci büyük güncelleme olan Redstone kod adlı Windows 10 Anniversary Update güncellemesini yayınlamaya başlamıştı. Gelen bilgilere göre Redmond merkezli yazılım devi şimdi de bir sorun raki büyük Windows 10 güncellemesi adayı Redstone 2 kod adlı güncelleme için hazırlıklara başladı. 

Bilindiği üzere Microsoft Windows 10 işletim sistemi ile birlikte Windows Insider programını hayata geçirmiş ve milyonlarca kullanıcıyı Windows 10 güncellemesini ncellemrlerinin geliştirme sürecindeki test aşamasına dahil etmişti. Gelen bilgilere göre Microsoft şimdi de bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi adayı Windows 10 Redstone 2 güncellemesinin ilk ön izleme sürümünü bu hafta yayınlamaya hazırlanıyor. 

Buildfeed üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre Yapı 14901 sürümü test edilen Windows 10 Redstone 2 güncellemesi, bu hafta Windows Insider programı çerçevesinde bilgisayar, tablet ve akıllı telefon kullanıcılarının için yayınlayabilir. 

https://twitter.com/CoreInsiderProg/status/762787396190691329

Core Insider Program adlı twitter hesabı tarafından paylaşılan bilgiye göre Cumartesi gününden itibaren test edilmeye başlayan Windows 10 Yapı 14901 sürüm numaralı ilk Redstone 2 sürümünün testleri oldukça başarılı geçmiş. Bu sürümün bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta başında Windows Insider kullanıcıları için sunulacağı iddia ediliyor. 

Son olarak Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinin bugünden itibaren akıllı telefon kullanıcıları için sunulacağını tekrar hatırlatalım. Windows 10 Anniversary Update ve Windows 10 Redstone 2 güncellemeleri ile yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Whatsapp