Microsoft, OneDrive Uygulamasının iOS Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınladı

Microsoft tarafından geliştirilen OneDrive uygulamasının iOS sürümü için önemli ve büyük bir güncelleme yayınlandı.

Microsoft yayınladığı yeni OneDrive iOS güncellemesi ile kullanıcıları için önemli bir değişiklik yapıyor. Bu değişiklik şimdilik sadece iOS platformunda yapıldı. Microsoft yayınladığı güncelleme ile bazı yeni özelliklerin ve geliştirmelerin yanı sıra birçok çevrimdışı dosyaya sahip kullanıcılar için çökmelere neden olabilecek önemli bir hatayı da giderdi. Yeni güncelleme ayrıca iMessage uygulamasının kilitlenmesine neden olabilecek bazı sorunlarda giderildi.

Gelen yeni özelliklerden bir tanesi de kullanıcıların yıllar öncesinde OneDrive hesabına yüklediği fotoğraflardan bazılarını tekrar görebilmeleri oldu. Bu özellik sayesinde anılarınız tekrar canlanacak diyebiliriz.

Yenilenen sıralama özelliği sayesinde ay, gün veya yıl bazında fotoğraflarınızı daha kolay ayırt edebilir ve dilediğiniz fotoğrafa hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Genel performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri de bu güncelleme ile beraber kullanıcılara sunulmaya başladı. Artık daha sorunsuz ve daha akıcı bir OneDrive deneyimi yaşayabileceksiniz.

OneDrive uygulamasının iOS 12 ile olan uyumsuzluk sorunları da giderildi artık destekleyen bütün iOS işletim sistemleri ile beraber uygulamayı sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Arayüz üzerinde yapılan yenilikler ile değişen butonlar, logolar ve açılış animasyonları görebilirsiniz.

Whatsapp