Microsoft Mağazaları, Galaxy S8 ve S8 Plus Microsoft Edition Cihazları Satışa Sunuyor

Samsung'un yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+, Microsoft Store mağazalarında "Microsoft Edition" versiyonu ile satışa sunulacak.

Güney Koreli üretici Samsung, dün yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini resmi olarak duyurmuştu. Hızlı ve güçlü ve etkileyici yazılım özelliklerinin dışında Galaxy S8 ve Galaxy S8+ aynı zamanda Windows taraftarları için Microsoft ürünleri ile de donatılıyor. 

Şimdi Microsoft, bu iki telefonu isteğe bağlı Microsoft uygulamaları ön yüklemeleri ile satışa sunacağını açıkladı.

"Bugün Microsoft ve Samsung, işletmelerin en iyi iş verimliliği uygulamalarını ve yazılımları sunarak hareketliliğin gücünden yararlanmasına yardımcı olmak için ortaklıklarını sürdürüyor.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Microsoft Edition, şimdi ön sipariş vermek ve ABD'de bulunan Microsoft Mağazalarından 21 Nisan'dan itibaren satın almak için kullanıma hazır.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 + Microsoft Edition'a cihazlar kutusundan çıkarılıp Wi-Fi'ye bağlandığında Microsoft özelleştirme uygulaması otomatik olarak yüklenecek. Bu özelleştirme, müşterilere Office, OneDrive, Cortana, Outlook ve benzeri Microsoft uygulamaları ile sınıfının en iyi verimlilik deneyimini sağlıyor." 

Bu satın alma deneyimi tabii ki, 21 Nisan'da kullanıma sunulacak olan ABD'deki Microsoft Mağazalarından cihazları alan kişilerle sınırlı. Microsoft, daha önce Android üreticilerine belirli mobil uygulamaların cihazlara önceden yüklenmesine izin verirken, firmanın bu şekilde popüler olan bir Android akıllı telefonu bu şekilde ilk kez oluyor. LG G6 ve Huawei P10 gibi diğer amiral gemileri de bu şekilde kişiselleştirilebilirse Microsoft için çok önemli bir hamle olabilir,

Whatsapp