Microsoft Launcher, 10 milyon indirme sayısını geçti

Yazılım dünyasının lider ismi olan Microsoft, Launcher olarak isimlendirdiği mobil arayüz uygulamasıyla birlikte 10 milyon indirme sayısını geride bıraktı.

Yazılım dünyasının lider ismi olarak karşımıza çıkan ancak mobil işletim sistemi dünyasında bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen Microsoft firması, şimdilerde ise diğer işletim sistemlerine uyumluluk sağlayan uygulamalar geliştiriyor. Bu bağlamda özellikle aktif kullanıcı sayısı yüksek olan Android platformunu tercih eden ekip, Launcher isimli uygulamasıyla birlikte Google Play Store'da çok kısa süre içerisinde 1 milyon indirme rakamını geride bırakmayı başarmıştı.

Şimdilerde ise 10 milyon indirme sayısını geride bırakmayı başaran Microsoft Launcher isimli uygulama, toplamda 50 milyon indirme rakamını hedefliyor. Uygulamanın bu indirme rakamına erişmesi için önünde uzun bir yol olduğu görülürken, normal bir başlatıcıdan çok daha iyi bir görünüm ile sisteme sahip olan bu uygulama, kendine özgü bildirim ekranı ve arayüzü ile dikkatlerin odağında oluyor.

Tüm Microsoft uygulamaları ile birlikte eş zamanlı olarak çalışabilen uygulama akıllı cp telefonlarınız yada tablet bilgisayarlarınızın bu uygulamaları içeren bilgisayarlara da bütünleşik hale çalışmasını sağlarken, yakın zamanda yayınladığı güncelleme ile arayüzü uygulamasında çalışan tüm hataların giderilmesini sağlamıştı.

Özellikle akıllı telefonları ile tablet bilgisayarları yavaş olanlar için geliştirilen bu uygulamayı cihazlarına yükleyenlerin önemli performans artışı gözlediği söylenirken, indirmek ve telefonlarınıza yüklemek içinde herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Ancak uygulamayı indirmek istiyorsanız, bu adresi ziyaret etmenizde fayda var.

Whatsapp