Microsoft, ilgi gören cihazlarının satışlarını indirimlerle arttırmayı planlıyor

Surface Pro 4 ve Surface Book modelleri ABD'de 150$ indirimle satışta.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Microsoft, son dönemde akıllı telefon pazarında mücadele ederken, Lumia modelleri ile maalesef beklenen satış rakamlarına bir türlü ulaşmış değil. Firmanın 2016 ilk çeyrek satış rakamları pek iç açıcı gelmedi.

Diğer taraftan Surface olarak, tablet ve notebook modellerinin yer aldığı cihazlar ise ilgi görüyor ve son dönemde sunulan en önemli iki Surface modeli ise Surface Pro 4 adındaki tablet ve Surface Book adındaki notebook modelini bir süredir satışta tutan firma yeni bir indirim fırsatı ile karşımıza geldi.

Microsoft'un online mağazası üzerinden satın alınacak olan Microsoft Surface Pro 4 ve Surface Book ABD'de 150$ indirim ile satın alınabiliyor. 

Surface Pro 4 tablet, Intel Core i5 işlemci, 128GB dahili veri kapasitesi, 4GB sistem belleği ile 849$ olarak satın alınabiliyor. Bu versiyonun fiyatı daha önce 999$'dı.

Ayrıca aynı işlemci 8GB sistem belleği ve 256GB veri kapasitesi ile Surface Book tablet 1.149$. Bu versiyonun normal satış fiyatı ise 1.299$ olmakta. Eğer daha üst versiyon isteniyorsa, Intel Core i7 işlemci ile 1.449$ ve ayrıca daha üst olarak 16GB sistem belleği ile de 1.649$ olarak satın alınabiliyor.

Ayrıca Microsoft Surface Book için de benzer bir indirime gitti ve bu notebook Intel Core i5 işlemci, 8GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile indirimli olarak 1.749$ fiyat etiketine sahip.

Ayrıca bu indirimin yarın biteceğini de belirtelim.

Whatsapp