Microsoft Edge Tarayıcısı Yeni Güncellemesine Kavuştu

Microsoft tarafından geliştirilen Microsoft Edge tarayıcısının Android ve iOS sürümlerine yeni bir güncelleme geldi.

Geçen ay Microsoft tarafından Edge Tarayıcısı hem iOS hem de Android cihazlar için kullanılabilir olarak uygulama mağazası sunuldu. O zamandan beri Microsoft, parolalarınızı senkronize ederek işinizi kolaylaştırmayı sağlayan bir güncelleştirme yayınlamıştı. Microsoft Edge tarayıcısını bilgisayarınızda ve mobil cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Bugün ortaya çıkan yeni Microsoft Edge tarayıcısı güncellemesi değişiklik notlarına göre  uygulamanın neden olduğu batarya tükenmesi gibi bazı önemli sorunlar bu yeni güncelleme ile beraber çözecek. Microsoft Edge tarayıcısı bazı kullanıcıların cihazlarının diğer tarayıcılara kıyasla daha sıcak olmasına neden oldu. Bu durumda yeni sistem güncellemesi ile düzeltmiş oldu.

Sayfalar arasında daha kolay geçiş yapmanıza olanak tanıyan diğer iyileştirmelerde yine yeni güncelleme ile beraber uygulamaya eklenmiş oldu. Güncellemenin ardından, kullanıcılar şimdi koyu renkli temayı aktif edebilecek ve uygulama tarafından oluşturulan web sayfalarının görünümünü özelleştirebilecek.

Geçen ay bir Mozo Z Force Droid kullanıcısı Microsoft Edge uygulamasını ilk kez kurduğunda büyük bir pil tüketiminin olduğunu fark etti, Güncellemeden önce uygulama kullanımdayken, üzerinde bir yumurtayı kızartabilecek kadar sıcak bir hal alıyordu. Bu sorunlar yüzünden bir çok kullanıcı uygulamayı kaldırmak zorunda kaldı. Sizde yukarıda yer alan link üzerinden Microsoft Edge tarayıcı uygulamasının detaylarına göz atabilirsiniz.

Whatsapp