Microsoft, E3 2016'da Xbox One Slim Modelini Duyurabilir

Microsoft, oyun geliştiricileri ile bir araya gelip önemli duyurular yaptığı E3 Konferansı için tarihi açıkladı.

Microsoft,  her yıl düzenli olarak oyun geliştiricileri ile bir araya gelip ileriye dönük planlar, duyurular ve yeni oyun açıklamalarını yaptığı E3 Konferansını düzenliyor. Oyun meraklıları tarafından heyecanla beklenen E3 2016 Oyun Geliştiricileri Konferansı da nihayet resmi olarak duyuruldu. 

Microsoft'un PR ajansı Gamespot tarafından gönderilen mailde E3 2016 basın konferansının detayları yer aldı. Gamespot tarafından gönderilen mailde şu açıklama yer alıyor: 

"Microsoft,  2016 yılında ve ötesinde daha fazla oyun ve deneyimlerine vitrin olacak E3 2016 Konferansı için heyecanlıyız. Bu yıl 13 Haziran Pazartesi 9:30 AM PDT E3 konferansı için şimdiden sabırsızlanıyoruz,"

Öte yandan E3 2016 Oyun Geliştiricileri Konferansında yapılacak duyurular hakkı da detaylı bilgi bulunmuyor. Fakat tahminlere göre ilk olarak Xbox One için Windows 10 Anniversary Update'in açıklanması bekleniyor. Ayrıca Forza için yeni duyuruların, Gears of War 4 detayları hakkında yeni bilgilerin ve Halo Wars 2, ReCore ve Crackdown 3 için yayınlanma tarihlerinin de açıklanacağı tahmin ediliyor. 

Microsoft'un E3 2016 Oyun Geliştiricileri Konferansında en önemli sürprizi ise Xbox One oyun konsolu tarafında olabilir. Zira sertifikasyon kurumu FCC üzerinde,  1682 ve 1683 FCC model numaraları ile Microsoft'un iki adet prototip cihazı ortaya çıktı. Orjinal Xbox One modelinin FCC model numarası ise 1525 olmuştu. İddialara göre FCC üzerinde ortaya çıkan bu prototipler Xbox One Slim modeline ait ve cihaz 13 Haziran'daki E3 2016 Konferansında duyurulacak. 

Whatsapp