Microsoft Cortana, Launcher ve Mixer İçin Güncelleme Geldi

Microsofot, Android uygulamalarından Cortana, Launcher ve Mixer için yeni güncellemeler yayınlamaya başladı.

Microsoft, Android için üç uygulamasına yeni güncellemeler yayınlamaya başladı. Cortana sesli asistan, Mixer ve Launcher uygulamaları için yeni özellikler ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme dağıtılmaya başlandı.

İlk olarak, Android için Cortana sesli dijital asistanı, dağıtılan güncellemede yeni özelliklere sahip oldu. Artık uygulamada neler yapabilirim adında yeni bir ipucu kartı görünüyor. Buna tıklayarak uygulamanın neler yapabileceğini görebiliyorsunuz. Ayrıca, hatırlatıcı aracında da bazı iyileştirmeler yapıldı. Eğer sizde Cortana Android uygulamasını Google Asistana tercih ediyorsanız yeni güncellemeyi mutlaka yükleyin. 

Microsoft'un Twitch benzeri canlı yayın yapılan uygulaması Mixer için, yeni güncelleme birçok yeni özellik ve iyileştirme getiriyor bunlardan en önemlisi, mobil cihazlar için uyarlanmış uygulamanın tamamen yeniden tasarlanmış arayüze kavuşması. Bu uygulama canlı yayın yapmanıza imkan sağlıyor.

Yeni güncelleme ile Mixer uygulaması artık bir saniyelik gecikme süresi olan FTL videoyu destekliyor. Bu özellik videoları izlemek artık çok daha hızlı bir hale gelecek demektir. Güncelleme ayrıca yeni yayın bildirim özelliği ve geliştirilmiş arama ve sohbet denetimi gibi diğer özellikler ile beraber geliyor.

Son olarak, Play Store'da 5 üzerinden 4.6 puanıyla halen beta sürümünde olan Microsoft Launcher uygulaması 4.3.0.38986 sürüm numaralı yeni bir güncellemeyi aldı. Yeni güncelleme ile 12 x 12'ye kadar tablo boyutu ayarlama imkanı sağlandı. Güncelleme ile ayrıca yeni kullanıcıların önceki ayarlarını geri yükleyebilmesini sağlayan özellik eklendi. Artık uygulama simgelerini sürükleyip bırakırken düzenleme moduna geçmeyeceksiniz. Güncelleme ile ayrıca bazı arayüz değişiklikleri de uygulamaya eklenmiş oldu.

Whatsapp