Micromax Selfie 2 Modeli 8MP Ön Kamera İle Duyuruldu

Hindistan merkezli akıllı telefon üreticisi olan Micromax yeni akıllı telefonu olan uygun fiyatlı Micromax Selfie 2 modelini resmi olarak duyurdu.

Micromax, özellikle piyasaya sunduğu mütevazi donanıma sahip uygun fiyatlı akıllı telefonları ile tanınan bir firma. Micromax şimdide 8MP çözünürlüğünde ön kamerası ile ön plana çıkan Micromax Selfie 2 modelini resmi olarak tanıttı. Akıllı telefonun fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi açıklanmazken, Micromax Selfie 2'nin özellikleri şirketin resmi web sitesinde gösterilmeye başladı. Adından da anlaşılacağı üzere cihazda kaliteli bir ön kamera bulunuyor. 

Akıllıca tasarlanan Micromax Selfie 2 cihazı, ön tarafta bir ev düğmesi ve sol kenarda ses ve güç tuşları bulunan şık metalik bir gövdeye sahip. Parmak izi tarayıcı, arka kameranın hemen altında bulunuyor. Ayrıca, şirket cihazın herhangi bir hasar görmesi durumunda akıllı telefonu değiştirmek için 100 günlük bir ek garanti süresi sunuyor. Şirket, cihazın etkinleştirilmesinden itibaren 100 gün içinde cihazı benzer veya eşdeğer bir fiyatlı cihaz ile değiştiriyor. Bu ayın başında da bu tarz garanti özellikleri olan bazı telefonları da Micromax piyasaya sunmuştu.

Micromax Selfie 2 modelinin özelliklerine gelecek olursak, Android 7.0 Nougat üzerinde çalışacak olan cihazda çoklu pencere görünümü, bildirim panelinde yanıp sönen cevap modu gibi gelişmiş özellikler bulunacak. Micromax Selfie 2, 3GB DDR3 RAM ile beraberinde 1.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli MediaTek MT6737 işlemcisi ile birlikte geliyor. Dahili depolama alanı ise 32GB olarak belirtilmiş durumda.

Ön kameranın LED flaş desteğine sahip f / 2.0 diyafram aralığı bulunan 8 MP çözünürlüğünde bir sensöre sahip. Gerçek zamanlı bokeh efektini destekliyor, geniş açı desteği bulunan kamera Sony IM135 sensörüne sahip. Kameranın objektif çekim, yüz güzellik modu ve tek dokunuşla çekim gibi çeşitli özellikleri var. Arka tarafında LED flaş desteğine sahip f / 2.0 diyafram aralığı bulunan 13 MP çözünürlüğünde bir sensör bulunuyor. Arka kamera otomatik sahne algılama ve panorama gibi özellikleri destekliyor. Son olarak, Micromax Selfie 2, bütün bu donanımını beslemek için 3000mAh kapasiteli pile sahip.

Whatsapp