Micromax Dual 5 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Hindistan'da yeni Micromax Dual 5 akıllı telefon gün yüzüne çıktı.

Nüfus oranları ile şu anda dünyanın en büyük pazarları Çin ve Hindistan olurken, bu ülkelerde sayısız akıllı telefon üreticisi de bulunuyor. Özellikle son dönemde Çinli akıllı telefon üreticilerinin büyük yükselişine tanık olmuştu. Hintli akıllı telefon üreticileri ise büyük çoğunlukla kendi ülkelerinde faaliyet gösteriyor.

Hindistan'ın en önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Micromax, her dönem yeni modellerini sunmaya devam ederken, şimdi de yeni bir cihaz ile gündemde. Bu akıllı telefon Micromax Dual 5 olarak adlandırılmış.

Tamamen metal kasa ile gelen Micromax Dual 5 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Yeni akıllı telefon Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor ve ayrıca sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 128GB olarak belirlenmiş.

Adından da anlaşılacağı üzere Micromax Dual 5'in arkasında çift kamera bulunuyor. Bu kameralar 13MP çözünürlük sunarken, bir tanesi renkli diğeri ise siyah beyaz özelliğine sahip olarak gelmekte. Ayrıca cihazın önünde yer alan Selfie kamerası da 13MP olarak geliyor.

Yeni Micromax Dual 5 akıllı telefonda parmak izi tarayıcısı bulunuyor ve ayrıca batarya da 3200mAh olarak yer alıyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan cihaz Quick Charge 3.0 desteğine de sahip.

Whatsapp