Mi Mix 3 İçin Android 9 Pie Güncellemesi Kararlı Sürüm Olarak Yayınlandı

Xiaomi'nin çerçevesiz ekranlı kızaklı yapıya sahip amiral gemisi Mi Mix 3 için MIUI 10 Android 9 Pie güncellemesinin kararlı sürümü resmi olarak yayınlanmaya başladı.

Geçtiğimiz Ekim ayında ilk kez duyurulan kızaklı yapıya sahip Snapdragon 845 işlemcili amiral gemisi Mi Mix 3 henüz birçok pazarda satışa sunulmamasına rağmen önemli işletim sistemi güncellemelerini şimdiden almaya başladı. Xiaomi bildiğiniz üzere Çinli bir firma olmasından dolayı cihazlarını ilk olarak kendi vatanı Çin'de piyasaya Çin yazılımı ile beraber sürüyor. Bu sebeple Avrupa'da bulunan kullanıcıların kararlı sürüm yazılımın çıkmasını beklemesi gerekiyor.

Henüz birçok pazarda bulunmayan Mi Mix 3 için bugün itibariyle Android 9 Pie kararlı sürüm güncellemesinin Avrupa ülkeleri için yayınlanmaya başladığı bilgisi ortaya çıktı. Dileyen kullanıcılar BURAYA tıklayarak güncelleme dosyasını cihazına indirebilir ve direkt olarak kararlı sürüm yazılıma geçiş yapabilirler.

Çin dışında yaşayan bütün kullanıcıları rahatlatacak olan bu güncelleme ile beraber cihazınızı istediğiniz dil seçeneği ile kullanmaya başlayabileceksiniz. Güncelleme ile hangi değişikliklerin yapıldığı şuan için kesin olarak bilinmese de en azından Kasım 2018 tarihli Android güvenlik yamasına sahip olan bu küresel yazılımı yüklemenizi öneriyoruz.

Mi Mix 3 için gelen yeni güncelleme yaklaşık 1,7 GB civarında boyuta sahip. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda bulunan bütün dosyaların bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Bu sayede aksi bir durum yaşandığında dosyalarınızı geri yükleyebilirsiniz. Güncelleme dosyası eğer stock recovery üzerinden cihazınıza yüklenmiyor ise bootloader kilidini açarak TWRP recovery menüsünü cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. 

Whatsapp