Mi Mix 2S, Kararlı Sürüm MIUI 11 Güncellemesini Almaya Başladı

Xiaomi'nin çerçevesiz ekranlı eski modellerinden Mi Mix 2S için Çin'de kararlı sürüm MIUI 11 güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı.

Milyonlarca kullanıcısı olan Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla beklenen Android 10 güncellemesinin testlerine devam ederken diğer taraftan yeni geliştirdiği ve duyurduğu MIUI 11 arayüz güncellemesini de birçok cihazı için OTA üzerinden dağıtmaya devam ediyor.

Xiaomi'nin en sevilen serilerinden biri olan Mix serisi sahip olduğu ince çerçeveli tasarımı sayesinde kullanıcıların her zaman ilgisini çekmeyi başarmıştır. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl duyurulan Snapdragon 845 işlemcili Mi Mix 2S modeli de gerek donanım gerekse tasarımıyla ülkemizde de sevilen bir model olmayı başarmıştı.

Bugün itibariyle Çin'de dağıtılmaya başlanan yeni bir sistem güncellemesi MIUI 9 ile kutudan çıkan Mi Mix 2S modeline MIUI 11 arayüz güncellemesini getiriyor. Bu güncelleme ile beraber Çinli şirketin en yeni arayüzüne sahip olacak ve yeni sistem özelliklerini telefonunuzda kullanmaya başlayabileceksiniz.

Android 10 işletim sistemi üzerinde dağıtıldığı belirtilen MIUI 11 güncellemesinin Çin'deki kullanıcılara OTA üzerinden gönderildiği belirtiliyor. Kademeli bir şekilde dağıtılan güncelleme yeni işletim sisteminin bütün yeniliklerini kullanıcılara sunuyor. Yakın zamanda dünya genelinde dağıtılacağı düşünülen Mi Mix 2S MIUI 11 güncellemesinin şimdiden çok sayıda bekleyeni olduğunu söyleyebiliriz.

Whatsapp