Mi 5 ve Mi Mix Modelleri İçin Yeni Haftalık MIUI 8.3.29 Güncellemesi Oreo İle Beraber Geldi

Xiaomi Mi 5 ve Mi Mix modelleri için dağıtılan yeni haftalık MIUI 8.3.29 güncellemesi Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile beraber geldi.

Haftalık MIUI 9 sürüm 8.3.15'in bir parçası olarak Android 8.0 Oreo işletim sistemi güncellemesi 2016 yılında piyasaya sürülen Mi Note 2 için dağıtılmaya başladı. Mi Note 2'nin ardından bugün Xiaomi, eski amiral gemisi telefonlarından Mi 5 ve Mi Mix için dağıttığı yeni haftalık MIUI 9 8.3.29 güncellemesi ile Android 8.0 Oreo güncellemesini vermeye başladı.

Bu dağıtılan Mi 5 Android 8.0 ve Mi Mix Android 8.0 güncellemesi iki cihaz içinde daha önceden dağıtılan beta güncellemelerinin ardından gelen kararlı güncellemedir. Yani beta sürüme kıyasla daha sorunsuz ve daha iyi bir Android 8.0 Oreo deneyimi sunmaktadır. Aslında Mi Note 2 ile beraber aynı zamanda Oreo alması beklenen Mi 5 beklenmedik bir sebepten ötürü askıya alınmıştı. Neyse ki Çin merkezli firma çok geçmeden eski amiral gemisine de Oreo güncellemesini vermeye başladı.

MIUI 9 8.3.29 Güncelleme Değişiklik Listesi


  • Alarmlar, mesajlar ve bildirimler için düzenleme yapıldı
  • Bazı durumlarda kameranın kapanma sorunu düzeltildi
  • Cihazın birkaç Bluetooth cihazına bağlanamaması ile ilgili bir sorun düzeltildi
  • Doğrudan uygulamalar şimdi Hızlı uygulamalar olarak adlandırılıyor
  • Son kullanılanlar bölümünde artık bölünmüş ekran özelliği için yeni bir kısayol mevcut 

Eğer Android 8.0 Oreo güncellemesinin Mi 5 veya Mi Mix cihazınıza OTA üzerinden gelmesini beklemek istemiyorsanız BURAYA tıklayarak en güncel ROM yazılımını cihazınıza indirebilir ve recovery üzerinden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yada haftalık güncellemenin cihazınıza OTA üzerinden dağıtılmasını bekleyebilirsiniz.

Whatsapp