Metal kasalı Galaxy On Nxt yakında resmi olarak duyurulacak

Samsung, Galaxy On ailesinin yeni üyesini çok yakında satışa çıkartacak..

Güney Kore devi Samsung, bu sene bitmeden yeni modeller sunmaya devam ediyor ve çok yakında da duyurulacak olan yeni bir akıllı telefon hakkında bilgiler geldi. Bilindiği üzere Samsung'un ilgi çeken akıllı telefon modelleri arasında Galaxy On modelleri de yer alıyor ve çok yakında bu aileye yeni bir akıllı telefon daha katılacak.

https://twitter.com/SamsungMobileIN/status/788355077987704832

Samsung yeni akıllı telefonu için bir teaser video yayınladı ve bu görselde de akıllı telefonun bir kısmının görünüşü de yer alırken, "Samsung Galaxy On Nxt" yazısı dikkat çekiyor. Büyük ihtimalle "Next" kelimesinin kısaltması olabilir. Samsung "Next" yani "Sonraki" kelimesini çok kez akıllı telefon modelleri için kullanmıştı.

Twitter üzerinden Samsung Mobile India tarafından yayınlanan video da cihaz hakkında çok fazla bilgi gelmezken, videonun başında cihazın metal kasa ile geleceğine vurgu yapıyor. Ayrıca cihaz Hindistan'da ülkenin en büyük online perakende satıcılarından olan Flipkart üzerinden satışa çıkacak.

Bu yeni akıllı telefon hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, sekiz çekirdekli işlemcili yonga seti ve LED flaş destekli arka kamera ile geldiğini söyleyebiliriz. Büyük ihtimalle bu akıllı telefon Google'ın geliştirdiği Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sisteminden güç alacak.

Kısa süre önce Galaxy On8 adında bir model firmadan gelmişti. bakalım şimdi hangi model duyurulacak...

Whatsapp