Mercury Silver Xiaomi Mi 6 Bugün Yine Satışa Çıkacak

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 6'nın sınırlı sayıda üretilen Mercury Silver Xiaomi Mi 6 versiyonu, bugün yeniden satışa sunulacak.

Çin merkezli üretici Xiaomi, Nisan ayında yeni amiral gemisi Mi 6 modelini tanıtmış ve satışa sunmaya başlamıştı. Tanıtım esnasında gösterilen ancak daha sonra kendisinden uzun bir süre haber alınmayan Gümüş renkli Xiaomi Mi 6'nın ise üretim sürecinde yaşanan bazı sorunlardan dolayı iptal bile edileceği iddia edilmişti. 

Xiaomi, geçtiğimiz ay Mercury Silver Xiaomi Mi 6 Edition adını verdiği yeni Parlak Gümüş renkli Xiaomi Mi 6 versiyonunu sınırlı sayıda satışa sunacağını açıklamıştı. İlk etapta oldukça kısıtlı miktarda satışa sunulan Mercury Silver Xiaomi Mi 6, saniyeler içinde tükendi. Şirket, gelen yoğun talep karşısında ikinci bir direk satışa açacağını duyurmuştu. 

Xiaomi, Mercury Silver Mi 6'yı yine sınırlı sayıda Çin saati ile 8'de (GMT + 8) bugün yeniden satışa sunacak. Şık ve çekici bir görünüme sahip olan cihaz daha önce 3 Ağustos tarihinde satışa sunulmuş ve sadece 100 adetlik stok olduğu bildirilmişti. 

Tahminlere göre bugün yapılacak direk satışta da yine 100 adet Mercury Silver Xiaomi Mi 6 akıllı telefonu satışa sunulacak. Bu yüzden, telefonu satın almak neredeyse imkansız bir hale geliyor. 

Standart Xiaomi Mi 6 modeli ile birebir aynı tasarım ve donanım özelliklerine sahip olan akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile gelecek ve 3.999 Yuan (yaklaşık 509 €) fiyata mal olacak.

Whatsapp