Meizu'nun Yeni Orta Seviye Cihazı M5c Modeli Resmi Olarak Duyuruldu

Özellikle uygun fiyata yüksek performans veren telefonları ile kendinden söz ettirmeyi başaran Meizu firması bugün yeni bir orta seviye cihazını daha tanıttı.

Meizu yeni orta seviye cihaz olan Meizu M5c modelini tanıttı. Meizu M5c beş farklı renk seçeneği ile beraber geliyor, bunlar siyah, altın, kırmızı, mavi ve pembe olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz Sadece 135g ağırlığa ve 8.3mm inceliğe sahip. Buda cihazı oldukça hafif ve taşınması kolay bir hale getiriyor.

Meizu M5c, 5.0 inç HD 720p ekran ile birlikte geliyor ve cihaz dört çekirdekli 1.3GHz hızda çalışan MTK yapımı bir yonga setini içerisinde barındırıyor. Cihazda ayrıca 2GB RAM bulunuyor. ArcSoft güzelleştirme algoritmasına sahip 8MP f / 2.0 diyafram aralığına sahip arka kamera ile beraber 5MP çözünürlüğüne sahip bir ön kamerada cihaza eşlik ediyor. Bütün bu özelliklere cihazda bulunan 3.000mAh pil güç veriyor.

Meizu M5c modelinde 16GB dahili depolama alanı var. Ancak bunu ikinci SIM yuvasını kullanarak microSD kart yuvası ile genişletebilirsiniz. M5c, Meizu'nun kutusundan Flyme 6 OS ile birlikte gelen ilk uluslararası akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor. Cihazda bulunan One Mind AI teknolojisi, daha iyi performans sunmayı amaçlıyor.

Meizu, M5c'nin fiyatının ne kadar olacağı söylenmedi, ancak orta seviye bu cihazın 275 doların altında bir fiyata sahip olmasını bekliyoruz. Meizu M5c akıllı telefon çok yakında Avusturya, Belçika, Brezilya, Brunei, Kamboçya, Çin Halk Cumhuriyeti, Fransa, Hong Kong, Hindistan, İsrail, İtalya, Myanmar, Yeni Zelanda, Rusya, İspanya ve Ukrayna'da piyasaya sürülecek.

Whatsapp