Meizu'nun yeni M4 Modeline Ait Görsel Sızdırıldı

Çin merkezli Meizu'nun orta seviyedeki teni akıllı telefonu Meizu M4, TENAA üzerinde ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu, son dönemde Android işletim sistemli üst seviye akıllı telefon modelleri ile gündeme geliyor. Güçlü ve şık tasarımlı modelleri ile dikkat çeken Meizu akıllı telefonlar, donanım özellikleri bakımından da oldukça iddialı oluyor. Fakat Meizu'nun bu sefer ki akıllı telefonu daha mütevazi tüketicileri hedef alıyor. 

Meizu'nun orta seviyedeki yeni akıllı telefonu Meizu M4 olduğu iddia edilen yeni bir görüntü Weibo üzerinde ortaya çıktı. TENAA sertifikasyon sürecine ait görselde ortaya çıkan ve Meizu M4 olduğu iddia edilen akıllı telefon henüz TENAA üzerinde online olarak listelenmedi. Weibo üzerinde paylaşılan bu görselle birlikte telefona ait olduğu iddia edilen bazı özellikler de paylaşıldı. 

Görselde yola çıkarak metal gövdeye ve bazı plastik parçalara sahip olacağı iddia edilen Meizu M4 akıllı telefon, 899 Yuan (135$) fiyat etiketine sahip olacak. Ayrıca iddialara göre Meizu M4, parmak izi okuyucu sensörüne de sahip olmayacak. 

Meizu M4 hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmuyor. Ancak şirketin genç tüketicilere yönelik sunduğu Blue Charm serisine ait olacağı düşünülen Meizu M4'ün yakın zamanda TENAA sertifikasyon sürecinde ortaya çıkması ve teknik özelliklerinin detaylanmıştı bekleniyor. Meizu M4 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ettikçe bu bilgileri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. 

Whatsapp