Meizu'nun yeni amiral gemisini duyurulacağı tarih belli oldu

Meizu'nun büyük merakla beklenen MX6 akıllı telefonu gelecek ay gün yüzüne çıkacak.

Bu sene Meizu bir çok farklı akıllı telefon modeli sundu ve bunlar arasında üst düzey donanım özellikleri içeren Meizu Pro 6 da yer alıyordu. Bu akıllı telefon oldukça yoğun ilgi görürken, kısa bir süre önce cihazın kadın teknoloji meraklılarına hitap eden pembe ve kırmızı renkleri de gün yüzüne çıkmıştı.

Meizu'nun bu sene duyuracağı önemli üst seviye akıllı telefon modellerinden birisi de Meizu MX6 olacak ve bu yeni cihaz hakkında ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre akıllı telefon 19 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkabilir.

Daah önce 20 Haziran tarihi ön plana çıkarken, Meizu MX6 henüz tanıtılmış değil ve şimdi de gelen bilgiler 19 Temmuz tarihinin bu yeni akıllı telefonu sunmak için belirlenen gün olduğu kaydediliyor.

Geçtiğimiz seneye baktığımızda Meizu'nun Pro 5 akıllı telefon modeli 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelmişti ve Meizu MX5'in ise ekran  büyüklüğü 5.5" olmuştu Bu sene Meizu Pro 6 öncekine göre daha küçük olarak 5.2" büyüklüğünde ekran ile geldi ve Meizu MX6 ise iddialara göre 5.5" büyüklüğünde ekran ile gelecek

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Meizu MX6'nın ekran çözünütlüğünün 1920x1080 piksel Full HD olacağı ifade ediliyor. 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi seçeneği yanı sıra, 4GB ve 64GB olarak daha üst bir versiyonun da sunulacağı şeklinde.

Yonga seti ise Mediatek Helio X20 olacak. 20.7MP arka kamera içerecek olan Meizu MX6'nınd fiyatı ise CNY 1,800 ($275/€240) olarak bekleniyor. 

Whatsapp