Meizu'nun Yeni Amiral Gemisi Pro 7 Hem Çift Ekran Hemde Çift Kamera Özellikleri İle Gelebilir

Meizu yeni amiral gemisi cihazına kullanıcılarını bir hayli şaşırtacak bir özellik eklemeye hazırlanıyor. Hem çift ekran hemde çift kameranın yer alacağı iddia edilen cihaz şimdiden heyecan yarattı.

Meizu'nun yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi telefonu Meizu Pro 7 internette bir kez daha ortaya çıktı. Daha önce çıkan söylentilere uygun olarak, son sızıntı Pro 7'nin arkasında çift kamera sensörünün yer alacağını destekliyor. Buna ek olarak, arka tarafında ikincil bir ekran görüntü var gibi gözüküyor.

Fotoğraflarda görebileceğiniz üzere cihazda hem çift kamera hemde çift ekran teknolojisi bulunuyor. Bu durum oldukça ilginç görünüyor. Bugüne kadar hiç bir cihazda hem çift ekran hemde çift kamera özelliği görülmemişti. Sadece ikincil ekranın cihazın arkasında nasıl kullanılacağını merak ettik. Meizu, geçen yıl düşük pil kullanımı için arkada ikincil bir ekran kullanımına yönelik bir patent almıştı.

Birincil ekranın yerini alması mümkün olmamasına rağmen, gerekirse cihazı açık tutmak için son çare olarak kullanılabilir oldukça düşük pil tüketimine sahip bir ikincil ekran kulağa mantıklı geliyor. Ayrıca, Meizu, yazılım özelleştirmeleri konusunda oldukça iyi sayılır. Böylece, ikincil ekranı daha farklı özellikler ile kullanışlı hale getirmelerini bekleyebiliriz.

Meizu Pro 7, oldukça uzun süredir çeşitli söylentiler ile ortaya çıkıyor. Başlangıçta Qualcomm Snapdragon 835 yonga setiyle birlikte geleceği söylenen cihazın yeni söylentilere göre Qualcomm yonga seti yerine MediaTek MT6799 Helio X30 işlemcisine sahip olacağını söyleniyor.

Meizu Pro 7 modelinin daha önce de ortaya çıktığı gibi 12MP (Sony IMX386) + 12MP (Sony IMX286) çift arka kamera sensörüne sahip olması bekleniyor. Meizu Pro 7'de, 4GB RAM + 64GB ROM, 6GB RAM + 128GB ROM ve 8GB RAM + 128GB ROM şeklinde üç farklı varyanta sahip olacak.

Whatsapp