Meizu'nun yeni amiral gemisi bu tarihte gelebilir

Gelecek hafta Meizu'nun yeni amiral gemisi gün yüzüne çıkabilir.

Pazarda oldukça fazla sayıda Çinli firma akıllı telefon modelleri ile adlarından söz ettirirken, bugün bazı yeni cihaz duyuruları geldi ve bu akıllı telefon modellerinden bir tanesi de Meizu'nun m3s adındaki akıllısı oldu. Bu yeni cihaz bir süre önce gelen Meizu m3'ün küçük farklarla sunulan bir versiyonu oldu.

Meizu'nun yeni amiral gemisi ise büyük bir merakla bekleniyor ve gelen bilgilere göre bu akıllı telefon çok yakında gün yüzüne çıkabilir.

Bugünkü duyurunun ardından başka bir etkinlik haberi geldi ve Çinden @KJuma üzerinden gelen bilgilere göre Meizu 20 Haziran tarihinde yeni bir duyuru daha gerçekleştirebilir. Bu duyurunun ise firmanın yeni amiral gemisi Meizu MX6 olacağı ifade edilmekte.

Meizu'nun yeni nesil amiral gemisi MX6'nın 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmesi bekleniyor. Henüz akıllı telefonun ekran büyüklüğünün ne olacağı yönünde ise bilgi bulunmamakta. Büyük ihtimalle AMOLED dokunmatik ekran yer alacak ve ayrıca cihazın MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio X20 ya da Helio X25 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Meizu MX6, sistem belleği ve dahili veri kapasitesi olarak ise iki farklı versiyon olarak geliyor. Bu versiyonlar 3GB / 32GB ve 4GB / 64GB olacak. 20.7MP arka kamera cihazda yer alacak ve ayrıca Selfie kamerasının ise 8MP olarak ön tarafta konumlandırılacağı ifade ediliyor. Henüz bataryası hakkında da bilgi bulunmuyor.

Whatsapp