Meizu'nun yeni akıllı telefonu 15 Şubat tarihinde duyurulacak

Meizu, hızlı şarj desteği ile yeni M Serisi'ne dahil olacak akıllısını 15 Şubat'ta duyuracak.

Bu ay sonunda İspanya, Barcelona'da MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilecek ve Nokia, Sony, LG gibi firmaların yeni bazı modellerini bu etkinlikte resmi olarak duyurmaları bekleniyor. Ayrıca bu ay sadece MWC değil, farklı etkinlikler de gelirken, görünüşe göre bir etkinlik de Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu'dan geliyor.

Meizu, 15 Şubat tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de yeni M Serisi akıllı telefonunu gün yüzüne çıkartacak. Basın davetiyesinde yer alan resme bakarak bu akıllı telefonun hızlı şarj teknolojisi ile sunulacağını söyleyebiliriz. 

Henüz tam olarak 15 Şubat tarihinde firmanın neyi duyuracağına dair bilgi bulunmazken, son dönemde Meizu M5s adındaki cihazın yakın zamanda pazara sunulacağına dair bilgilerin geldiğini de belirtelim.

Bu yeni akıllı telefona bakacak olursak eğer, Meizu M5s'in 5.2" büyüklüğünde ve 1280x720piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacağı kaydediliyor. Cihazın sistem belleği 2GB / 3GB / 4GB ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB / 32GB / 64GB olacak. 

Yeni akıllı telefonun yonga seti MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili MT6753 olarak yer alırken, 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera Meizu M5s'de bulunacak. Ayrıca Google Androdi 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun bataryası da 2.930mAh olarak gelecek.

Whatsapp