Meizu'nun 2017 akıllı telefon yol haritası sızdırıldı

Çinli Meizu'nun gelecek sene sunacağı modeller hakkında önemli bilgiler geldi.

Akıllı telefon pazarında son dönemde kendini gösteren Çinli üreticilerden birisi de Meizu oldu. Firma 2016 sonlarında da önemli modeller sunmaya devam ederken, kısa süre önce yeni amiral gemisi modeli Meizu Pro 6 gün yüzüne çıkarken, ayrıca Blue Charm X adında başka bir model daha firmadan gelmişti.

Meizu gelecek sene de yeni modeller sunmaya devam edecek ve firmanın 2017 akıllı telefon yol haritası olduğu iddia edilen bir görsel ortaya çıktı. Bu görselde Meizu'nun sunacağı yeni akıllı telefon modelleri ve bu cihazlarda kullanılacak olan yonga setleri yer alıyor.

Baktığımızda ilk olarak Şubat ayında firmanın Meizu M5S adındaki yeni akıllı telefonunu duyuracağı görülüyor. Bu yeni cihaz Mobil Dünya Kogresi, MWC 2017'de gün yüzüne çıkabilir. Yeni cihaz MediaTek'in MT6753 yonga setinden güç alacak.

Daha sonra Haziran ayında da Meizu'nun yeni üst seviye modeli Pro 7'yi duyuracağı takvimde görülmekte. Bu yeni cihazın da yonga seti MediaTek'in on çekirdekli işlemcili Helio X30 yonga seti olacak. Ayrıca bir sonrası ayda ise Meizu'nun Blue Charm S ya da MS adındaki bir modelini duyuracağını söyleyebiliriz. Bu yeni cihazda da MediaTek Helio P20 yer alıyor.

Listenin devamına bakacak olursak eğer, Eylül ayında firmanın Meizu MX7 adındaki bir modelini MediaTek Helio P30 ile sunacağı görülürken, Ekim ayında MediaTek Helio P20 ile Meizu M6 Note ve Aralık ayında da Qualcomm Snapdragon 626 yonga seti ile Blue Charm M geliyor.

Whatsapp