Meizu yakında yeni bir akıllı telefon modelini duyuracak

Meizu E akıllı telefon 10 Ağustos tarihinde gün yüzüne çıkacak...

Akıllı telefon pazarının önemli Çinli üreticilerinden birisi olan Meizu, kısa bir süre önce sunduğu Meizu MX6 modeli ile dikkatleri üzerine çekerken, içinde bulunduğumuz Ağustos ayında yeni bir akıllı telefon modelini daha pazara sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, cihazın Meizu E adı ile gelebileceği ifade edilmekte.

Meizu 10 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve yeni Meizu E akıllı telefon modelini bu etkinlikte gün yüzüne çıkartacak. Bu yeni akıllı telefonun firmanın dişli rakiplerinden Xiaomi'nin yeni Rdmi Pro modeline rakip olacağı kaydedilmekte.

Kıs bir süre önce Meizu'nun yeni bir akıllısının resimleri ortaya çıkmıştı. A680M model numarasına sahip olan akıllı telefon Meizu M1E adı ile görünürken, o cihazın bu yeni Meizu E akıllı telefon olduğunu da söyleyebiliriz.

5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan yeni Meizu E akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen, sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 yonga setinden güç alıyor.

3GB sistem belleği ile sunulacak olan yeni Meizu E akıllı telefonun ayrıca 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera da içereceği kaydedilmekte. 

Akıllı telefonun ön yüzüne fiziksel Home tuşu bulunuyor ve arka yüzünde de kamera, onun altında LED flaş konumlandırılmış. mCharge desteği ile akıllı telefonun bataryasının %90'ı sadece bir saatlik sürede dolacak.

Whatsapp