Meizu X8'in Snapdragon 710 İşlemci İle Geleceği Açıklandı

Meizu'nun CEO'su yaptığı yeni bir açıklama ile Meizu X8 olarak adlandırılan yeni cihazın Snapdragon 710 işlemci ile geleceğini doğruladı.

Meizu 16 geçtiğimiz haftalarda gündemdeki tek yeni Meizu cihazı olarak yer alıyordu. Şimdi ise firmanın yeni bir modeli daha ortaya çıktı. Gelen haberlere göre Meizu X8 olarak adlandırılan orta üst seviye özelliklere sahip yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışan Çinli şirket yeni telefonun Snapdragon 710 işlemcisini kullanacak. Bu bilgi bizzat firmanın önemli bir yetkilisinden geldi.

Meizu’nun CEO'su Jack Wong (Huang Zhang) bugün Meizu resmi forum sitesinde firmanın Meizu X8 olarak adlandırılan yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu telefonda Snapdragon 710 işlemcisinin kullanılacağı açıklanırken aynı zamanda telefonda ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusunun bulunmayacağı belirtildi. Bu bilgiler ışığında piyasaya sürülecek olan Meizu 16 modelininde Snapdragon 710 işlemcisi ile geleceğini ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olmayacağını söyleyebiliriz.

X1, X2, X3 gibi herhangi bir model olmadığı için cihazın neden Meizu X8 olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Açıklamaya göre X serisi firmanın daha önceden piyasaya sürdüğü MX serisinin yerini alacağı belirtiliyor. MX serisinin son üyesi 2016 yılında piyasaya sürülen Meizu MX6 olmuştu. Meizu MX7 geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmediği için bu yıl Meizu X8 olarak yeni bir model piyasaya sürülecek.

Ülkemizde bazı modelleri satışta olan Meizu firmasının yeni modellerini de piyasaya sürüldükten sonra ülkemize getirmesi ve satışa sunması bekleniyor.

Whatsapp