Meizu X akıllı telefonun yeni detaylı görseli ortaya çıktı

Meizu'nun bu ay sonunda duyuracağı yeni akıllısının bir görseli daha geldi.

Bir süre önce Çinli Meizu, M5 adındaki bir akıllı telefonunu arkasından da Meizu Pro 6s adındaki bir başka cihazını resmi olarak duyurmuş ve pazara sunmuştu. Firma şimdi de yeni bir etkinlik arifesinde 30 Kasım tarihinde düzenlenecek olan bu etkinlikte de firmanın bir ya da iki akıllı telefon modelini duyuracağı iddia ediliyor.

Bir süredir, firmanın akıllı telefon modeli olarak Meizu M5 Note hakkında bilgiler geliyor. Düşük seviyede gelecek olan bu cihazın yanı sıra ayrıca Meizu X adındaki bir üst seviye modelin de yine bu etkinlikte sunulabileceğine dair bilgiler gelmişti.

Meizu'nun yeni akıllı telefonunun geçtiğimiz gün bir görseli ortaya çıkmıştı. Bu görselde akıllı telefonun arkadan görünüşü yer alırken, cihazın sol üst arka kısmında çift kamera yer alıyordu e kameranın da yanında ayrıca AFL ve LED flaş bulunmaktaydı. Akıllı telefonun arkasında ayrıca parmak izi tarayıcısına da yer verilmişti.

Şimdi de Meizu X'e ait olduğu iddia edilen bir görsel daha ortaya çıktı. Bu görselde cihazın önden görünüşü gelirken, fiziksel Home tuşu dikkat çekiyor. Genellikle akıllı telefon üreticileri fiziksel Home tuşu olduğunda bu tuşa entegre olarak parmak izi tarayıcısını da sunmaktalar ve bu de iki görselden birisinin yanlış olduğu anlamına geliyor.

İddialara göre Meizu X akıllı telefon, MediaTek'in Helio X20 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca akıllı telefon 6GB'a kadar sistem belleği ve 128GB'a kadar dahili veri kapasitesi ile gelecek. En üst versiyonunun da 289$ civarında fiyat etiketine sahip olacağı ifade edilmekte.

Whatsapp