Meizu Pro 7'nin Sızdırılan Görseli Kavisli Ekranı İşaret Ediyor

Meizu'nun beklenen amiral gemisine ait detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İnternete sızdırılan Meizu Pro 7 görseli, kavisli ekranı ortaya çıkardı.

Çin merkezli güçlü üreticilerden biri olan Meizu, her 3-6 ayda yeni telefonlar duyurabilen üretken bir akıllı telefon üreticisi. Meizu'nun çok yakında amiral gemi düzeyinde bir akıllı telefonu gün yüzüne çıkaracağını iddia eden PriceRaja, Meizu Pro 7'ye ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafını elde etti. Resimdeki telefon Meizu Pro serisine oldukça benziyor ancak Samsung'un Galaxy S7 Edge akıllı telefonunda olduğu gibi çift tarafı kavisli bir ekrana sahip. Fotoğrafta ayrıca sıklıkla kullanılan uygulamalar için kısayolların eklendiği bir yan çubuk bulunuyor. Bu da Meizu'nun kavisli ekranın avantajlarından yararlanmanın yollarını aradığını gösteriyor.

Fotoğrafta, Meizu Pro 7'nin her zamanki gibi metal gövdeye sahip olduğu görülse de iddialara göre Meizu Pro 7, titanyum gövdeye sahip olacak. Meizu, 1080p ve 1440p ekranlar hala yaygın olarak kullanılsa da 5.7 inç 4K ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Meizu Pro 7 ayrıca 12MP ana kamerasının yanında 8GB RAM'e sahip olabilir. Zira Çinli üreticilerin RAM konusunda sektörün önünde ve oldukça bonkör davranıyor. 

Gelen iddialara göre Huawei'nin ürettiği ve oldukça güçlü olan HiSilicon Kirin 960 yonga setleri kullanacağı iddia edilen Meizu'nun MediaTek'in Helio X30 yonga setini de kullanabileceği belirtiliyor. Fakat Kirin yonga setlerini Huawei dışında kullanan üretici olmadığı için Meizu Pro 7'de Mediatek yonga seti ağır basıyor. 

Meizu, genelde üst düzey akıllı telefonlarını yılın ikinci çeyrek döneminde duyuruyor ve piyasaya sürüyor. Meizu Pro 7 halihazırda bir çalışma prototipi olduğu düşünülürse, Nisan ve Haziran ayları arasında piyasaya çıkacak gibi görünüyor.

Whatsapp