Meizu Pro 7'nin Özellikleri Kaynak Kodu Üzerinde Görüntülendi

Meizu'nun geliştirmekte olduğu yeni amiral gemisi cihazı olan Meizu Pro 7'nin özellikleri kaynak kodu üzerinde ortaya çıktı.

Meizu bir zamanlar ülkemizde de popüler hale gelen Çin merkezli kaliteli telefonlar üreten bir firma. Özellikle piyasaya sunduğu Meizu MX ve Meizu Pro serileri ile önemli satış rakamlarına ulaşan firma şuan için yeni amiral gemisi olacak olan Meizu Pro 7 üzerinde oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor.

Meizu PRO 7 sızıntıları bu sene oldukça fazla öne çıkıyor bu da telefonun kısa bir süre içerisinde tanıtılacağını gösteriyor. Sızdırılan bir kaynak kodu dosyasında Meizu Pro 7 modeline ait bazı donanım özellikleri açıkça görülebiliyor.. PRO 7'nin Qualcomm Snapdragon işlemci ile gelmesini bekleyenler için üzücü bir haber var. Kaynak koduna göre Meizu Pro 7 modeli MediaTek Helio X30 işlemcisi ile beraber piyasaya sunulacak.

Samsung ile yapılan bir anlaşmadan dolayı artık Exynos işlemcileri kullanamayan Meizu firması cihazlarında MediaTek işlemcilere yer vermeye başladı. Bir kez daha, yeni Meizu amiral gemisinin çift kameraya sahip olduğu görülüyor. Sızdırılan kod, Meizu Pro 7'nin Sony'nin IMX386 ve IMX286 görüntü algılayıcılarını ve Samsung S5K368 sensörünün kullandığı 16MP ön kamerayla birlikte geleceğini gösteriyor.

Diğer taraftan ekranın ise çift taraftan kavisli olacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Yada Meizu Pro 7 modeli LG'nin V serisi telefonlarında olduğu gibi ikincil bir ufak ekrana sahip olabilir. PRO 7, büyük ihtimalle bir AMOLED ekrana sahip olacak. Geliştirilen yeni Flyme arayüzü ile kullanıcıların beğenisini kazanan firma üst düzey donanım ile beraber ortaya harika bir cihaz çıkaracak gibi görünüyor.

Whatsapp