Meizu Pro 7'nin kamera performansı görüldü

Meizu tarafından geliştirilmekte olan ve 26 Temmuz tarihinde tanıtılması planlanan Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerinin kamerasıyla çekildiği iddia edilen görseller yayınlandı.

Meizu tarafından geliştirilen ve firmanın yeni amiral gemisi modeli olarak tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenilen Pro 7 modeline ait sektörde neredeyse tüm bilgilerin yer aldığını söyleyebiliriz. 26 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek konferans kapsamında resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenilen cihazın, ana kamerasıyla çekilen görseller paylaşıldı.

Meizu cihazın Pro 7 ve Pro 7 Plus olarak isimlendirilen iki farklı modelini sunmayı planlarken, bu modellerdeki tek farklılığın işlemci olacağını söyleyebiliriz. Meizu Pro 7 isimli modeli 10 çekirdekli MediaTek Helio X30 işlemciden güç alacakken, Meizu Pro 7 Plus isimli model ise Kirin 960 işlemcisini kullanacak.

Her iki cihazda da depolama seçeneği olarak 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili hafıza seçeneklerinin sunulması beklenilirken, sistem belleğinin ise 6 GB kapasitesindeki RAM bellek olacağı düşünülüyor. Cihazların arka yüzünde 12 MP ve 16 MP çözünürlüğünde olan çift arka kamera bulunacakken, ön yüzündeki kamerasının da oldukça başarılı öz çekimler gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

Bu bilgilerin haricinde cihazın 26 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğinin hemen ardından cihazla ilgili tüm bilgileri sizlere sunacağımızı belirtelim. Lafı fazla uzatmadan sizleri Meizu Pro 7 ve Pro 7 Plus modelleriyle çekildiği iddia edilen görsellere aşağıdaki galerimizden erişebilirsiniz.

Whatsapp