Meizu Pro 7'nin Canlı Görseli İkincil Ekranı Gözler Önüne Serdi

İnternete sızdırılan Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu Pro 7'ye ait canlı bir görüntü, akıllı telefonun ikincil ekran özelliğini gözler önüne serdi.

Meizu Pro 7'nin sızan canlı görseli sayesinde, üst seviye akıllı telefonun tasarımı hakkında artık daha fazla bilgiye sahibiz. Bir kaç gün önce de arkadaki ikincil bir ekranı doğrulayan Kırmızı Meizu Pro 7'ye ait bir metal çerçevenin internete sızdırılan fotoğrafı ortaya çıkmıştı. 

Bugün, Meizu Pro 7'nin canlı bir fotoğrafı internete sızdırılarak, arkadaki e-ink ekranının neye benzeyeceği konusunda önemli ipuçlarını ortaya koydu. Fotoğrafta siyah bir telefonun arkasında ki bu da ikincil ekranın detaylı görünmesini zorlaştırıyor, saati, tarihi, hava durumunu ve kamera ile telefon uygulamasının kısa yollarını gösteren arkadan aydınlatmalı e-ink arka ekran görüntüleniyor. Bu ekranın hemen üst tarafında ise daha önce de hakkında bazı söylentiler ortaya çıkan çift kamera ve LED flaş ünitesi yer alıyor. 

İkincil ekran ya da sürekli açık kalabilen ekran özelliklerini diğer telefonlarda gördük, ancak ikincil e-ink ekran Yota Phone (2) dışında bir akıllı telefonda kullanılmamıştı. Küçük ekran boyutu göz önüne alındığında, muhtemelen bu ekranı kitap okumak için kullanmayacağınızı varsayabiliriz.

Teknik özelliklere gelirsek, Meizu Pro 7 3D Touch dokunmatik özelliklere sahip 5.2 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Meizu'nun yeni amiral gemisi Pro 7, MediaTek Helio X30 yonga seti ve 6GB RAM ile güçlendiriliyor. 

Whatsapp