Meizu Pro 7 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Meizu Pro 7'nin tanıtım tarihi, şirket tarafından resmi olarak açıklandı. Meizu Pro 7'nin işlemcisi ile birlikte yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Meizu Pro 7'nin bu ay içinde duyurulacağını zaten biliyorduk ancak elimizde net bir tarih yoktu. Çinli şirket, amiral gemisi akıllı telefonunun 26 Temmuz tarihinde gün yüzüne çıkacağını resmi olarak duyurdu. Meizu Pro 7'nin duyuru tarihi, resmi bir basın davetiyesi üzerinden ortaya çıktı. 

Şimdiye kadar ortaya çıkan söylentiler ve sızıntılar doğru kabul edilirse, Pro 7'nin çıkış noktası arka taraftaki çift kamera kurulumunun altına yerleştirilen ikinci bir ekran olacak. Ekran, kullanıcıların arka kamera ile selfie çekmelerinin yanı sıra oyun oynamalarına da olanak tanıyacak.

Teknik özellikler tarafında ise Meizu, Pro 7 akıllı telefonun Mediatek Helio X30 yonga seti ile gelen ilk akıllı telefon olacağını doğrulamıştı. En don çıkan söylentilerde Meizu Pro 7 Plus modelinin Samsung'un Exynos 8895 yonga setinden güç alacağı iddia ediliyordu. Ancak bir Samsung mühendisinin verdiği bilgiye göre Exynos yonga seti Meizu cihazlarda yer almayacak. 

https://twitter.com/mmddj_china/status/886576062477377537

Meizu Pro 7 ve Meizu Pro 7 Plus modellerinin aynı gün içinde duyurulacağı belirtiliyor. 

Weibo üzerinde paylaşılan resimlerde ise Meizu Pro 7'nin perakende satış kutusu ve cihazın bazı görselleri yer alıyordu. Ancak bu görüntüler kısa süre içinde kaldırıldı. Davetiye görüntüleri olduğu belirtilen bu görüntülerdeki sahte akıllı telefon ünitesi, ikincil ekranı ve 26 Temmuz tarihindeki duyuruya işaret ediyor. 

Whatsapp