Meizu Pro 7 Render Görselleri Geldi

Meizu'nun yeni akıllı telefonu una ait render görselleri Meizu Pro 7'nin tasarımını gözler önüne serdi.

Çin merkezli üretici Meizu'nun yeni akıllı telefonu Meizu Pro 7'ye ait bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde AnTuTu Benchmark üzerinde ortaya çıkan bilgilerde sonra şimdi de Meizu Pro 7'nin render görselleri internete sızdırıldı. Meizu Pro 'nin internete sızan render görsellerinde cihazın ön ve arka yüzeyleri gösterilirken, bu görseller önde iki kenarı kavisli ekran ve arkada ise dual kamera özelliğini gözler önüne seriyor. 

Bu bilgiler, Exynos 8890 yonga setine sahip Meizu akıllı telefonu çn AnTuTu Benchmark üzerinde ortaya çıkmasından bir kaç gün sonra gelirken, Meizu Pro 7'nin ince bir tasarıma sahip olacağını ve hazır iki farklı versiyonda tüketicilere sunulacağına işaret ediyor. Sızan Meizu Pro 7 render görselleri, geçtiğimiz aylarda internete sızdırılan görselleri de doğruluyor. 

Geçtiğimiz günlerde internette yer alan teaser görselinde Çin merkezli üreticinin 3 Eylül tarihinde yeni bir tanıtım etkinliği planladığını ortaya çıkarmıştı.  Sızan bu teaser görselinde "Pro than Pro"  ve "Gerçek Amiral Geminin İpuçları"  sloganları dikkat çekmişti. Tahminlere göre Meizu'nun 3 Eylül tarihinde düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde, Meizu Pro 7 akıllı telefonun gün yüzüne çıkışına tanık olabiliriz. 

Whatsapp