Meizu Pro 7 Basın Görselleri Sızdırıldı

Meizu'nun yeni amiral gemisi Pro 7'nin basın görselleri internete sızdırıldı. Meizu Pro 7'nin arkasının gösteren canlı görseli ile birlikte basın görseli de ortaya çıktı.

Son zamanlarda Xiaomi Mi Mix'in rakibi olacağı iddia edilen Meizu'nun çerçevesiz ekranlı telefonu, teknoloji kulislerinde Meizu Pro 7 olarak lanse edildi. Bir kaç gün öncesine baktığımızda ise ortaya çıkan şematik görüntüler, Meizu'nun yeni amiral gemisinin biraz daha geleneksel tasarıma sahip olacağını ortaya koymuştu. Şimdi ise ortaya çıkan bir basın görseli ve telefonun arkasını gösteren canlı görsel, geleneksel tasarım iddialarını doğruluyor.

Yeni sızıntılar herhangi bir teknik özellik bilgisi ile birlikte gelmiyor, ancak yukarıda da belirttiğimiz üzere daha öncecsuzan bilgiler cihazın, 12MP çözünürlüklü bir ana sensör, 8MP çözünürlüklü selfie kamerası, 3.5 mm jak ve USB Type-C bağlantısı bulunduğunu gösteriyor. Telefonda görünür bir arka parmak izi algılayıcısı bulunmaması, bu özelliğin ön taraftaki ekranın altına gömüleceğinin işaretini veriyor. Arka kamera, daha önce gelen bilgilerde belirtildiği gibi, sol üstte değil, merkezde yer alırken yeni görüntüler çiftli kavisli bir ekrana işaret ediyor.

Meizu Pro 7'nin tanıtım tarihini henüz bilmiyoruz ancak Meizu'nun ayın son günlerinde bir tanıtım etkinliği planı var. Meizu'nun ayın son gününde olan etkinliğinde, 3GB RAM, full HD ekran ve Android 6.0 Marshmallow gibi özellikleri ile M5 Note tanıtılması muhtemel cihazlar arasında yer alıyor. Meizu yetkilileri zaten Meizu Pro 7'nin 2017 yılından önce duyurulmayacağını belirtmişti. Bu yüzden Meizu Pro 7 detayları hakkında biraz daha beklenmesi gerekiyor. 

Meizu'nun Xiaomi Mi Mix gibi edge-to-edge ekrana sahip akıllı telefonu ile ilgili herhangi bir bilgi şimdilik bulunmuyor. Fakat görünen o ki Meizu Pro 7 iddia edilen o cihaz olmayacak. 

Whatsapp