Meizu Pro 7, 10nm Helio X30 Yonga Seti ile TENAA'da Göründü

İlk resmi görüntüsü yayınlanan Meizu Pro 7, şimdi de TENAA üzerinde bazı teknik özellikleri ile ortaya çıktı.

Hakkında sürekli bilgiler ortaya çıkan Meizu Pro 7 için yeni bir detay daha ortaya çıktı. Bugün twitter üzerinde ilk resmi görüntüsü yayınlanan Meizu Pro 7, şimdi de 26 Temmuz tarihindeki resmi tanıtımı öncesinde TENAA üzerinde ortaya çıktı. 

Meizu Pro 7, MediaTek'in 10nm işlemcilerini sahip Helio X30 yonga setine sahip ilk akıllı telefon olacak. Bellek özellikleri henüz TENAA üzerinde ortaya çıkmamıştı olsa da Meizu Pro 7'nin 4GB / 6GB RAM ve 64GB / 128GB dahili depolama alanı seçenekleri sunması bekleniyor. Meizu Pro 7 ayrıca, sahip olduğu çift kamera kurulumu ile Meizu için de bir ilk olurken, Sony tarafından üretilen iki adet IMX 398 kamera sensörlerine sahip olacak. 

Meizu Pro 7'nin TENAA listesi, 5.2 inç Full HD ekranda oynatılabilen her şeyi gösteren ikincil ekranı da doğruluyor. Parmak izi tarayıcısı ana ekran tuşu üzerinde olacak ve her zamanki gibi ön tarafta yer alacak. Arka paneldeki kamera + ekran modülü ise arka panelin sol tarafına yerleştirilmiş.

Ses tuşları ile güç tuşu Meizu Pro 7'nin sağ tarafında yerini alıyor. 

İkinci ekran kararı kesinlikle garip görünüyor, ancak Meizu'nun 2017'de daha fazla yenilik isteyen hayranlarının beklentilerini karşılaması ve onların ilgisine cevap verebilmesi için alınan bu karar oldukça cesur bir hamle gibi görünüyor. 

Whatsapp