Meizu Pro 6S ve Pro 6 Plus Sızdırıldı

Meizu'nun iki yeni akıllı telefonu Çin'de 3C bu üzerinde ortaya çıktı. Meizu Pro 6S ve Pro 6 Plus bilgileri internete sızdırıldı.

Çin merkezli üretici Meizu'nun yeni akıllı telefon modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Çin Zorunlu Sertifika Kurumu olarak da bilinen 3C üzerinde M611A model kod numarasına sahip yeni bir akıllı telefon ortaya çıktı. Sertifikasyon süreci cihaz hakkında çok fazla bilgi vermese de M611A kod numarasına sahip Meizu akıllı telefonun Yun OS işletim sistemine sahip olduğu ve 4.7 ile 5 inç aralığında bir ekran büyüklüğü ile geleceği belirtiliyor. 

Ayrıca Çin merkezli akıllı telefon üreticisi daha önce de Meizu Pro 6'nın farklı versiyonları üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bugün gelen bilgilere göre ise bu versiyonlar arasında Meizu Pro 6S ve Meizu Pro 6 Plus yer alacak. 

İddialara göre 5.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtilen Meizu Pro 6S, Mediatek'in Helio P20 yonga sürüngen güç alacak. Büyük ekranlı bir diğer model olan Meizu Pro 6 Plus ise 5.7 inç büyüklüğünde ekranla geliyor ve Samsung tarafından üretilen Exynos 8890 yonga setine sahip olacak. 

Meizu'nun üç farklı model ile internete sızan yeni akıllı telefonları hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmuyor. Fakat gelen iddialara göre yeni Meizu Pro 6S ve Meizu Pro 6 Plus akıllı telefonları önümüzdeki Ekim ayının sonlarında resmi olarak tanıtılıp gün yüzüne çıkacak. 

Whatsapp