Meizu Pro 6s canlı görseller ortaya çıktı

Meizu'nun yeni üst seviye akıllısı Pro 6s hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...

Çinli akıllı telefon üreticilerinde olan Meizu, bir süredir yeni bir akıllı telefon modeli ile haberlerimize konu oluyor. Meizu Pro 6s adı ile gelecek olan ve firmanın üzerinde çalıştığı cihaz bu sene içerisinde sunulan Meizu Pro 6'nın halefi olarak gelirken, cihazın canlı görselleri ortaya çıktı.

Meizu Pro 6s'in canlı görsellerinde cihazın ekranında AnTuTu benchmark uygulaması yer alırken, bu uygulama üzerinden yeni akıllı telefonun bazı önemli teknik özelliklerine dair bilgiler de elde edilmekte.

Baktığımızda cihazın beyaz renginin yer aldığı görsellerde ayrıca Meizu Pro 6s akıllı telefonun fiziksel Home tuşu da içerdiği görülmekte. Bu Home tuşuna ayrıca entegre olarak parmak izi tarayıcısının da geleceğini söyleyebiliriz.

Cihazın teknik özelliklerine bir bakacak olursak eğer, Meizu Pro 6s, 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun sistem belleği 4GB olurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. İşletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Yeni akıllı telefon gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen ve on çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T880 grafik işlemciye sahip MT6796 yonga setinden alıyor. Bilindiği üzere Helio X10 MT6795 model numarasında Helio X20 ise MT6797 model numarasına sahip.

Henüz cihazın ne zaman tanıtılacağı bilinmezken, kısa süre içerisinde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Whatsapp