Meizu Pro 6s akıllı telefonun teknik özellikleri AnTuTu üzerinden geldi

Meizu'nun yeni üst seviye akıllısı benchmark sonuçlarında ortaya çıktı.

Meizu iki yeni akıllı telefon sunma hazırlıkları içerisinde. Çinli firmanın bu yeni modellerinden birisi orta seviye özelliklerle gelecek olan Meizu M5 olacak ve ayrıca bu sene firma tarafından sunulan Meizu Pro 6'nın biraz daha üst versiyonu olarak bir akıllı telefon Meizu Pro 6s adı ile pazara sunulacak.

Meizu Pro 6s hakkında şimdiye kadar bir çok farklı bilgi gelmişti ve şimdi de cihaz benchmark uygulaması AnTuTu veri tabanında ortaya çıktı. Akıllı telefonun bir çok teknik özelliği de AnTuTu üzerinden geldi.

Meizu Pro 6s akıllı telefon önceki model gibi 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile pazar sunulacak. Akıllı telefonun yonga seti ise on çekirdekli işlemci ve MAli-T880 grafik işlemci içeren MediaTek MT6797T Helio X25 olarak yer alıyor. Cihazın sistem belleği 4GB olarak belirlenirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor.

Yeni akıllı telefon 21MP arka kamera içeriyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. İşletim sisteminin ise Google Android 6.0 Marshmallow olduğunu görüyoruz.

Meizu'nun bu yeni akıllı telefonunun ne zaman duyurulacağına dair henüz resmi bilgi bulunmazken, gelen iddialara göre 31 Ekim ya da 3 Kasım tarihinde gün yüzüne çıkacak.

Whatsapp