Meizu Pro 6s akıllı telefon tekrar ortaya çıktı

Meizu Pro 6s Çin'de 3C sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı...

Çinli firmalar her dönem yeni ve önemli modeller pazara sunmaya devam ederken, bunlardan bir tanesi olan Meizu da yeni bir akıllı telefon sunma hazırlıkları içerisinde. İddialara göre bu yeni cihaz Meizu Pro 6s adı ile gelecek. Adından da anlaşılacağı üzere bu yeni cihaz firmanın daha önce sunduğu Meizu Pro 6'ya göre bazı yükseltmeler içeren versiyon olarak gelecek.

Meizu Pro 6s hakkında bir çok farklı bilgi gelirken, bunlara arasında ekran ve yonga seti de vardı. Meizu Pro 6'nın 5.7" ekranı ve Exynos yonga setine karşılık, Meizu Pro 6s'in ise 5.2" olarak daha küçük bir ekran ve MediaTek Helio X25 yonga seti ile sunulacağı bilgileri gelmişti.

Meizu Pro 6s akıllı telefon şimdi de Çin'de 3C sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı ve bazı detaylar dikkat çekiyor. 3C'ye göre akıllı telefon daha düşük olan MediaTek Helio P20 yonga setinden güç alıyor. MediaTek'in bu yeni 16nm yonga seti, Helio X25'e göre iki güçlü Cortex-A72 çekirdeği ve Mali-T880 olarak da yarı oranda çekirdeğe sahip olarak geliyor.

Yeni Meizu Pro 6s akıllı telefonun 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran ile geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca akıllı telefon 3C'ye göre mCharge 3.0 özelliği içeriyor.

Meizu'nun bu yeni akıllı telefonun Kasım ayı içerisinde duyurulması bekleniyor.

Whatsapp