Meizu Pro 6s akıllı telefon MediaTek yonga seti ile sunulacak

Meizu Pro 6s hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor...

Meizu şu sıralar iki yeni akıllı telefon modeli ile gündemde. Henüz firma tarafından resmi olarak duyurulmayan bu akıllı telefonlardan birisi Meizu'nun yeni giriş seviyesi modeli M5 olurken, diğeri de firmanın yeni üst seviye modeli olarak gelecek Meizu Pro 6s olmakta. Bu yeni cihaz adından da anlaşılacağı üzere Meizu Pro 6 olarak daha önce firmadan gelen akıllı telefonun halefi olacak.

Kısa bir süre önce Meizu Pro 6s'in bazı canlı görselleri ortaya çıkmıştı. Bu görseller üzerinden akıllı telefonun tasarımı da görülebilmekteydi. Buna göre akıllı telefonun önünde fiziksel Home tuşu yer alıyor ve parmak izi tarayıcısı da bu tuşa entegre olarak gelecek.

Görsellerde akıllı telefonun yonga seti MediaTek tarafından geliştirilen MT6796 olarak görünüyordu ve bu yonga setinin de Helio P20 olduğuna dair iddialar gelmişti. Şimdi de Meizu'nun Kıdemli Başkan Yardımcısı Li Nan'dan bilgi geldi. Nan, yeni akıllı telefonun MediaTek yonga seti ile geleceğini doğruladı. Daha önce Samsung'un Exynos yonga setinin kullanılacağına dair de bilgiler gelmişti. Ancak görünen o ki bu iddia doğru değil.

Bu yeni akıllı telefon 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. henüz ekran büyüklüğü hakkında ise bilgi yok. 4GB sistem belleği ile gelecek olan akıllı telefon ayrıca 64GB dahili veri kapasitesine sahip olacak.

Whatsapp