Meizu Pro 6'nın yeni renkleri resmi olarak duyuruldu

Flames Red ve Rose Gold, Meizu'nun Pro 6 modelinin yeni renk seçenekleri oldu.

Meizu, Çin'in oldukça ilgi çeken üreticilerinden bir tanesi ve sunduğu modellerle günden güne daha da yüksek satış rakamlarına ulaşırken, hem tasarım hem de donanım ve yazılım yönüyle ilgi çekici modeller sunmayı ihmal etmiyor.

Bu sene bir çok yeni cihaz sunan firmanın üst seviyede gelen akıllı telefon modeli Meizu Pro 6 olurken, bu akıllı telefon, Nisan ayında resmi olarak duyurulmuş ve geçtiğimiz ay da satışa sunulmaya başlanmıştı. 

Meizu Pro 6, renk olarak Gray, Gold ve Silver olarak satışa sunulmuştu ve geçtiğimiz günlerde de cihazın iki yeni rengi daha ortaya çıkmıştı. bugün itibari ile bu yeni renkler Flames Red ve Rose Gold olarak resmileşti. Yeni renkler özellikle kadın kullanıcıları hedefliyor.

Meizu Pro 6'nın ekranı Force Touch desteğine sahip ve diğer teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 5.2" büyüklüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonda 4GB sistem belleği bulunurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak geliyor ve microSD kart desteği akıllı telefonda yer almıyor. 21MP arka kamera içeren Meizu Pro 6 ayrıca 5MP Selfie kamerasına da sahip. 

MediaTek tarafından geliştirilen on çekirdekli işlemci ve Mali-T880 MP4 grafik işlemci içeren Helio X25 yonga setinden güç alan Meizu Pro 6 2.560mAh batarya içermekte.

Whatsapp