Meizu Pro 6 akıllı telefonun resmi görseli ortaya çıktı

Meizu'nun yeni sunacağı modellerden birisi de Pro 6 olacak

Geçtiğimiz gün Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu bir etkinlik düzenledi ve Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen bu etkinlikte de firmanın yeni orta seviye phablet modeli Meizu m3 note gün yüzüne çıktı.

Meizu yakında bazı yeni modeller sunmaya devam edecek ve bunlar arasında firmanın yeni nesil amiral gemisi Meizu Pro 6 da yer alacak. Bu yeni cihaz için bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de akıllı telefonun resmi görseli ortaya çıktı. 

Bu yeni görsel ile akıllı telefonun arka tasarımını net bir şekilde görülebiliyor. Daha önce iPhone 7'ye ait olduğu açıklanan ve sonra Meizu'dan gelen açıklama ile Pro 6'ya ait olduğu belirtilen, anten çizgileri tasarıma paralel şekilde altta ve üstte görülmekte.

Ayrıca arka tarafta kamera ve bu kameranın altında da LED flaş görülmekte. Bu yeni akıllı telefonun 4GB ya da 6GB sistem belleği ile geleceği kaydedilirken, 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte ekran ile sunulacağı ifade ediliyor.

Meizu Pro 6 akıllı telefonun arka yüzünde 21MP kamera yer alacak ve ön kamera da 5MP olarak gelecek. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefon 32GB dahili veri kapasitesi içerecek.

Yeni akıllı telefonun gücünü ise MediaTek'in on çekirdekli 64-bit işlemcili Helio X25 yonga setinden alacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Whatsapp