Meizu Note 9 Lite Çalışır Halde Görüntülendi

Meizu'nun yeni uygun fiyatlı orta seviye cihazı Meizu Note 9 Lite çalışır halde AnTuTu uygulamasında ortaya çıktı.

Meizu, 6 Mart'ta Çin'de düzenleyeceği yeni bir etkinlik ile Meizu Note 9 akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirecek. Neredeyse bütün özellikleri TENAA listesi sayesinde belli olan telefonun sadece resmi duyurusu kaldı diyebiliriz. Diğer taraftan Meizu Note 9 Lite adında daha düşük donanıma sahip bir telefonun da geleceği ortaya çıktı.

Bugün Meizu Note 9 Lite olduğu iddia edilen m1922 model numarasına sahip bir telefonun canlı görüntüsü sızdırıldı. Meizu Note 9'un model numarası m1923 olarak biliniyordu. Bu nedenle, m1922'nin Meizu Note 9 Lite olabileceği tahmin ediliyor.

Fotoğrafta cihazın ön tasarımı net olarak görünmese de ince çerçevelere sahip bir cihaz olacağını rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Ön tarafta 1080 x 2244 piksel FHD+ çözünürlükte ekran paneli ile gelen cihaz Meizu Note 9 ile aynı ekranı kullanacak gibi görünüyor.

Arka tarafta 12.2 MP ana kameraya sahip olduğu görülen cihazın çift kamera mı yoksa tek kamera ile mi geleceği henüz bilinmiyor. Ayrıca ön tarafta su damlası adı verilen tek ön kamerali bir tasarım kullanılacağı düşünülüyor.

Meizu Note 9 daha önceki sızıntılara göre Adreno 612 grafik birimine sahip olan yeni nesil Snapdragon 675 yonga seti ile beraber gelecek. Bu görselde ki Note 9 Lite olduğu iddia edilen cihazın ise Adreno 512 grafik birimine sahip Snapdragon 660 ile birlikte geliyor.

Android 9 Pie üzerinde çalışan en yeni Flyme arayüzüne sahip olan cihaz AnTuTu uygulamasında 144020 puan almayı başarmış. Meizu Note 9 sızıntılarında cihazın 175897 puan aldığını daha önce görmüştük. Meizu Note 9 Lite henüz TENAA tarafından listelenmedi. Bu nedenle cihazın diğer donanım özellikleri ile ilgili henüz resmi bir belge veya bilgi bulunmuyor.

Whatsapp