Meizu, MWC'de 28 Şubat tarihinde kendi etkinliğini düzenleyecek

Meizu, 28 Şubat tarihinde İspanya'da etkinlik il karşımıza gelecek.

Akıllı telefon pazarında mücadele eden dikkat çekici Çinli firmalardan birisi olan Meizu geçtiğimiz sene kendi rekorunu kırmış ve 22 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirirken, bu rakamın 2 milyon kadarlık kısmı ise Çin dışında satılmıştı.


Firma bu sene de yeni modeller sunmaya devam ederken, yaklaşık 1 hafta kadar önce firma yeni akıllı telefon modeli Meizu M5s'in resmi duyurusunu gerçekleştirmişti. Duyurunun ardından Flash Sale için kayıta açılan akıllı telefonun sadece bir gün içerisinde 4.5 milyon kayıt aldığını belirtiliyor.

Diğer taraftan firma, şimdi de yeni bir etkinlik arifesinde. Bu ay sonunda Meizu, İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde 28 Şubat tarihinde bir etkinlik ile karşımıza gelecek.

Henüz Meizu'nun MWC'deki bu etkinlikte ne duyuracağına dair bilgi bulunmazken, gönderilen etkinlik basın davetiyeleri üzerinde yer alan "Faster Than Ever" yazısı dikkat çekiyor.

Diğer taraftan kısa süre önce duyurulan Meizu M5s'e bakarsak eğer, akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun yonga seti ise MediaTek MT6753 olurken, 3GB sistem belleği, 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ve 3.000mAh batarya diğer özellikler olmakta.

Whatsapp