Meizu M9 Note TENAA'da Göründü

Meizu'nun yeni akıllı telefonu M9 Note, TENAA üzerinde listelendi ve önemli Özellkleri ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu'nun CEO'su, bir süre önce yeni bir mm serisi cihaz üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra söz konusu akıllı telefonun özelliklerini listeleyen bir sızıntı geldi. Bu listede yer alan bilgilere göre akıllı telefon, 4.000 mAh batarya, 48MP ana kamera ve Qualcomm Snapdragon 675 yonga setine sahip olacak. Bu söylentileri doğrulayan TENAA sertifika listesi de ortaya çıktı. 

TENAA listesi, Çin düzenleyici kurumunun sitesine henüz yeni eklendi. Bu nedenle, özelliklerin büyük çoğunluğu ve akıllı telefonun fotoğrafları henüz eklenmemiş. Bununla birlikte, TENAA listesi akıllı telefonun 4000 mAh bataryaya sahip olacağını net olarak doğruluyor. Ayrıca, önceki söylentilerde tam olarak doğrulanamayan ekranın da 6.2 inç büyüklüğünde olacağı anlaşılıyor. 

TENAA listesi, genellikle bir haftadan daha kısa bir süre içinde tüm özellikler ve akıllı telefon görüntüleri ile birlikte güncelleniyor. Meizu M9 Note ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak için bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp